Most explrorer 7-est használok de szeretném felrakni a firefoxot is mert a filmsarok.hu-rol csak ugy lehet letölteni, a két dolog fut egymás mellet? Vagy csak az egyik megy.
Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 02:46
1/5 anonim válasza:
Ha lehet javasolni: gyorsan tölteni a Firefox 3-at és aztán annál maradni a használattal. Vagy Opera, vagy K-Meleon, de az Explorer-t elfelejteni.
2/5 anonim válasza:
Ezzel csak egyetérteni tudok! A Firefox nagyon jó.
3/5 anonim válasza:
igen fut egymás mellett. nincs több különbség mintha egyszerre futtatnád a paintet meg a paszinánszt.
4/5 anonim válasza:
Nekem is mindkettő van, igaza van a válaszolóknak, én is csak FF-ot használnék, de sajnos még mindig botlottam olyan oldalba (értelmes főiskolai tanárunk honlapja pl.:) ami nem hajlandó elindulni, csak IE alatt. Úgyhogy nyugodtan használd mindkettőt, ha akarod.
5/5 anonim válasza:
Fent lehet egymás mellett a kettő nyugodtan. Én mondjuk csak olyankor használok FF-t amikor valami nem megy IE-vel. Viszont sok olyan dolog lesz FF-szal ami nem megy. Tipikusan az asp.NET oldalak, és amik ActiveX vezérlőket tartalmaznak. Ezeket nem mindig, vagy nem mindig jól kezeli az FF. Szóval az sem tökéletes, inkább egymást jól kiegészítik. Világ életemben IE volt a default böngészőm, és se vírus, se lassúság, semmi gond nincs vele (azon kívül, hogy néhány dolog nem megy). Csak hogy legyen ellentábor is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!