Lealkudtuk.hu vélemények?
Szeretnék rendelni biztonsági kamerát, de nem tudom mennyire megbízható ez az oldal.
Ez a csomag kb. árában van amúgy. Mármint a bolt kb. 15 ezerért veszi meg, és némi haszonnal eladja. Megfogod kapni, azzal nem lesz gond.
Szóval nehogy azt hidd, hogy megcsinálod az év üzletét ha ezt megveszed.
720x480 felbontásban csinál felvételt, ami kb. arra jó, hogy lásd milyen foltok meg pacák mozognak a videón.
Anno 6-8 éve én is vettem egy ilyen szettet, onnan tudom hogy szart sem ér. Azóta lecseréltem egy FHD rendszerre, ami minőségben fényévekkel többet tud. És bűncselekmény esetén érni is fog valamit, mert most már nem csak pixeles foltok vannak a videón.
Ja és ugye azt vedd figyelembe, hogy HDD nincs a csomagban. Ajánlott minimum 1TB-osat venni, hogy legalább 25-30 óráig megmaradjon a felvétel, mert utána felülírja a rögzítő a felvételeket. Plusz 15-20 ezerrel még számolj, ha nincs HDD-d hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!