Hogyan lehet törölni a saját posztomra egy idegen troll által nyomott röhögős emojit?
egy tetű faszi, vadidegen, nyomott egy röhögős fejet egy amúgy komoly témát tárgyaló nyilvános posztomra.
letiltottam, de látom, és mások számára így is látszik a röhögős fej, ami zavar, mivel csak ő küldött rá ilyet.
úgy állítottam be direkt a posztjaimat, h. csak ismerős kommentelhessen alá, de nem tudok olyan funkcióról, ami megakadályozná, h. troll ne nyomhasson rá semmilyen reakciót.
van ilyen?
qurva idegesítő! én soha senki oldalát nem szoktam széttrollkodni, senkit nem bántok.
Hát ha neked egy röhögő fejes emoji azt jelenti, hogy valaki "széttrollkodta" a posztodat, akkor szerintem töröld le magadat az összes létező közösségi médiáról és élj enélkül boldog és teljes életet.
Alternatív megoldásként sz..rd le. Ha ez nem megy, akkor pedig többet ne posztolj és kész.
2-3
ennyire bődületesen naiv hogy lehetsz?!
nézzél már szét, hogy még a halott hegymászóról szóló anyagokat is széttrollkodták sokan!
te voltál az előbbi troll, fejezd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!