TWITTER kérdés? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Ha twitteren írok valaki adatlapjára, ugye az üzenet az én falamon jelenik meg, csak előtte van a címzett "kukacos" neve. Honnan tudom hogy válaszolt rá az illető? A válasz nem jelenik meg az én adatlapomon, és nem is jelzi semmi... akk honnan tudom mégis h válaszoltak nekem? Lesnem kell a másik adatlapján?2010. okt. 11. 00:19
1/5 anonim válasza:
A te faladon nem fog megjelenni, mert ott csak az általad írt, vagy retweetelt üzenetek fognak megjelenni. A Twitter főoldalán viszont meg fog jelenni, feltéve ha követed az illetőt akitől választ vársz. Ha nem, akkor marad az adatlap-nézegetés...
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ! Elég bonyi nekem ez a tweeter :S
2010. okt. 11. 01:15
3/5 A kérdező kommentje:
jól leírtam... :S:D
2010. okt. 11. 01:15
4/5 A kérdező kommentje:
még egy kérdésem lenne: Ha írnak nekem akkor miért nem kapom meg??? Ismerőseim beírják a @ot és a nevem, de sehol nem látom az üzenetüket, csak az ő adatlapjukon ... nem követnek engem és én se őket :/ akkor ha vki ír nekem akit nem követek, honnan tudjam h írt?:S
2010. okt. 11. 01:44
5/5 anonim válasza:
aki nem követ téged, az nem tud üzetenet írni csak az ő üzenőfalára a te @-os nevedet említve. ezt úgy tudod megnézni, hogy rákattintasz a home-on a mentions-re és ott megjelenik minden olyan tweet, amiben a te @-os neved szerepel. remélem segített :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!