Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudom, hogy nem lehet belőle...

David393 kérdése:

Tudom, hogy nem lehet belőle semmi, viszont elég gáz volt és még most is furcsán érzem magam tőle, mit tudnék tenni, hogy ne? Szóval az OTP-s nő belépett a gmailomba a telefonomon és abban a fiókban voltam, amivel regisztráltam ph-ra és látta..

Figyelt kérdés

2023. máj. 26. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8: még mindig nem értem... miért volt nála?
2023. máj. 26. 15:26
 12/18 A kérdező kommentje:
#10 ügyintézőnél voltam bankkártyát csináltatni
2023. máj. 26. 15:29
 13/18 anonim válasza:
55%
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt
2023. máj. 26. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Több sebből vérzik a sztori.

- miért volt nála a telefonod?

- miért gondolta, hogy megnyithatja a levelezésedet, és belenézhet?

2023. máj. 26. 16:28
 15/18 A kérdező kommentje:

#14 Segíteni szeretett volna, gondolom azt hitte, hogy nem tudnám egyedül megoldani, de végülis ezért is mentünk.

Csak gyors megakarta csinálni a megerősítést

2023. máj. 26. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Úgy érted gyorsAN meg akarta csinálni? Tudsz magyarul?
2023. máj. 26. 23:27
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 Szerintem is ez a legnagyobb dolog amibe bele lehet kötni
2023. máj. 28. 09:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért ennyire ne csodálkozzunk már! Sajnos régóta bevett gyakorlat, hogy az értékesítők, üzletkötők simán beleturkálnak az ügyfél eszközeibe a megkérdezésük nélkül. És persze az ügyfél érzi magát kellemetlenül, ha szólni mer, hogy majd ő megnézi.

Én ezért is szeretem magam intézni, amit lehet. Amit meg nem lehet, ott sem adom ki a kezeim közül a telefonomat. Ha nem tetszik neki, így járt. Egyelőre az én tulajdonom, az én jogom eldönteni, hogy ki nézheti meg a tartalmát. Stílusosan szólva: a telefon olyan, mint az ember pénisze. Nem foghatja meg akárki. ;-)

Volt egyszer velem is, hogy az üzletkötő már nyúlt volna az asztalon magam elé kitett telefonomhoz, de határozottan ráförmedtem, hogy "ahhoz maga nem fog nyúlni". Úgy megszeppent, egyből két fokozatot visszavett a lendületből.

Egyébként meg nem történt semmi. Tudom, ciki volt, de szerinted ő nem tudja, hogy az emberek 90%-a néz poreszt? 18 alattiak is. Ő nem az erkölcsrendészet, hogy szóljon érte. Minden bizonnyal ő is már nézett ilyet életében, sőt, ha van tini vagy felnőtt gyereke, ő is szinte 100%.

De mesélek cifrábbat. Rendszergazda vagyok egy iskolában, és az egyik takarító egyszer kihisztizte, hogy állítsam be a wifit a telefonjára. Oké. (Amúgy nem nagy kunszt, mert a GUEST_vendeg jelszó intézményen belül nem titok...) Odaadja a telefonját, beírtam a jelszót, csatlakozik... abban a pillanatban felugrik az értesítés egy Messenger üzenetről ezzel a szöveggel: "Szia, dugsz ma?" Na, szerintem ez cikibb volt, mint egy PH értesítő. :D

2023. máj. 30. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!