A Youtuben ennyire bedurvult a Copyright strikek azaz szerzői jogi figyelmeztetések száma, megszűnt csatornák is? többi lent.
Figyelt kérdés
Mielőtt leírnám, lesznek olyan kommentek hogy "lopott filmeket nem szabad felrakni", "nem a te műved" "torrentezd le", vagy "vedd meg a pl kérem következő lemezeket" satöbbi. tehát számítani fogok.
Az elmúlt idei pár hónapban sok youtube Csatornát töröltek pl VHS Mentő, Movie retro, és még sorolhatnám, akik ritka, talán nem forgalmazott tartalmakat tettek fel, egészen kb 2-3 éves csatornákról volt szó, de szerzői jogok miatt szüntették meg őket. mondjuk én letöltöttem őket folyamatosan és tárolom.. de az a baj, hogy ezek a ritka kincsek még torrenten sem érthetőek el, legyen zárt vagy nyílt..
Ennyire bedurvultak volna a szerzői jogokra? a gameplay videókra is vonatkozik?
A válaszókat köszönöm, és az elején lévő szövegekre is számítok majd..
2023. máj. 25. 13:20
2/8 anonim válasza:
Ennyire. A lopott tartalom lopott marad akárhogy vergődsz.
3/8 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel ne Torrentezzünk. mert lopott tartalom..
4/8 anonim válasza:
A bittorrent egy protokol. Nem tartalom.
5/8 anonim válasza:
4# a Torrent eléggé kétélű kard, mivel a tartalmat visszaosztod mondjuk letöltöd a Marvelt, aztán vissza kell tölteni ami már illegál, Szomszédos országokban mondjuk, a Cseheknél olvastam, csúnyán megbüntették őket a torrentezéssel... Magyarországon még nyugis a helyzet. de idők kérdése és itt ez lesz...
6/8 anonim válasza:
De nem töltöm le, mert nem vagyok tolvaj. A torrent pedig még mindig egy eszköz, semmi több.
7/8 anonim válasza:
Akkor tedd fel torrentre amit letöltöttél és tárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!