Gmailben lehet úgy elküldött levelet törölni, hogy a másik félnél is törlődjön?
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 23:21
3/11 anonim válasza:
Ez nem Viber, vagy hasonló chat... Bár elvileg el tudnék képzelni ilyet az Outlookban, ha az Exchange támogatná, nem tudom. De nem hiszem, hogy benne lenne ez az e-mail specifikációjában. Az hogy egyes saját üzenőalkalmazásokban mi van, teljesen más kérdés.
4/11 anonim válasza:
#5 Exchange + Outlook esetén használtam ilyet, régen, küldött egy olyan levelet amit megnyitva az előző levéllel együtt áthelyezte önmagát a kukába. De csak házon belül működött, más programmal nem, így félreértéseket okozott időnként.
5/11 anonim válasza:
Nem. Outlookban vissza lehet vonni egy elküldött levelet, de csak akkor, ha a címzett még nem olvasta.
6/11 anonim válasza:
#5 vagyok, régen ültem Outlook előtt, akkor sem néztem, van-e ilyen funkció. De jó tudni.
7/11 anonim válasza:
Harmadszor kérdezed, de még mindig nem.
8/11 anonim válasza:
Bebaccna, ha lehetne.
Meg mi értelme lenne? Normális ember olyat küld, amit akar vagy/és kell.
Az más kérdés, hogy valaki nem százas vagy be van baccva és hülyeséget csinál.
9/11 anonim válasza:
Kivel nem fordult még elő hogy munkatársainak megírta véleményét a főnökéről és másnap egy felmondólevelet talált az asztalán. Ki ne örülne ha ilyenkor meg nem történtté tehetné, nem tudná meg.. :)
10/11 anonim válasza:
#10 Rendszeresen akarnak itt véglegesen törölt fájlokat visszaállítani, mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!