Google Drive-on telefonon hogy lehet fájlokat feltölteni?
Amúgy elèg egyszerű a kèplet: vagy letöltöd a drive alkalmazást, vagy nem töltessz fel fájlokat telefonról 🙂
Köztes megoldás nem igazán van 🤷
Akkor miért mondták a Media Markt-ban, hogy a mai telefonoknak azért nincs már MicroSD kártya foglalatuk, mert a jövő a felhő alapú tárolás?
Régen a videóimat átmentettem a MicroSD kártyára,és akár 1 TB-ra is tudtam bővíteni a telefonom tárhelyét.
Mert a media marktban az a dolguk, hogy eladjanak.
Ha te olyan telefonèrt mèsz be, ami lesz%p ès közben elènekli Madonnától a lájkavördzsint, arra is azt mondják, hogy persze, a legújjab samsung modell simán tudja.
Ha a dugással kombinált szüzenmaradás a cèl akkor:
app letölt-->cucc felhőbe feltol->> app letöröl--> örömbódottság
A mai net ès telefonsebessègek mellet ez sincs 5-10 percnèl több.
A legtöbb mai telefonnak már nincs MicroSD foglalata, csak nagyobb alaptárhellyel lehet venni.
Én S21FE-t vettem, 128gb-at, és gondolkodtam, hogy 250-eset vegyek, de az drágább volt.
Aminek volt MicroSD foglalata, az az A53 volt, de arról az eladó lebeszélt, hogy a szoftvere, meg a kamerája is gyengébb, és, hogy úgyis a felhő alapú adattárolásé a jövő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!