Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől mehet el 2-3másodperc...

Mitől mehet el 2-3másodperc után a hang a call esetében?

Figyelt kérdés

Skype-nél(telepített) és Google meetnél(webes) is. Benne vagyok a Call-ban és 3másodperc után a másik felet nem hallom, viszont látom. Ő lát és hall is végig.

Azt vettem észre, hogy a Skype hangbeállításainál tudok váltogatni a beépített hangszórók között, ilyenkor megint jó 3 másodpercig. Magyarul 3 másodpercenként, ha váltogatok a hangszórók között, amik egyébként fizikailag ugyanazok, akkor jó lenne, de nyilván ez kivitelezhetetlen.

Eddig soha nem volt ilyen. Headsettel próbálkozva is ezt csinálja.

soha nem találkoztam hasonlóval , nem is találok rá megoldást. valakinek valami ötlet?

2023. máj. 15. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a probléma a hangkártyával vagy a hangillesztővel kapcsolatos. Először is, javasolnám, hogy ellenőrizd a hangbeállításokat, és ellenőrizd, hogy minden beállítás megfelelően van-e konfigurálva. Ellenőrizd a mikrofon és a hangszóró beállításait, valamint ellenőrizd, hogy a hangkártya illesztőprogramja friss-e és megfelelően van-e telepítve.

Ha a hangkártya és a hangillesztőprogram rendben van, akkor lehet, hogy az internetkapcsolat minősége okozza a problémát. Próbáld meg ellenőrizni a sebességet és a kapcsolat stabilitását, és ha szükséges, próbáld meg csökkenteni a video minőségét, hogy javítsa a hangminőséget.

Ha a fenti tippek nem segítenek, akkor érdemes lehet felvenni a kapcsolatot az adott szolgáltatóval, hogy megvizsgálják a hálózati problémákat, amelyek befolyásolhatják a hangminőséget.

2023. máj. 16. 01:13
 2/2 A kérdező kommentje:
internettel biztos nincs semmi gond, viszont jobb alul a hangszóróknál kettőt is jelez, miközben a gyári laptop hangszóró van csak. olyan mintha azt leklónozta volna, mivel van egy 2-es is abból
2023. máj. 16. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!