Facebookon hogy lehet beállítani azt, hogy a nyilvánosan megosztott posztjaimat idegenek ne lájkolhassák?
borzasztóan zavar, hogy vadidgen emberek időnként vhogy megtalálnak, és a posztjaim alá küldenek vmi. oda nem illő emojit, legtöbbször röhögős fejet, holott a posztok tartalma ezt nem indokolná, tehát egyértelmű trollkodás.
de nem tudom, hogy kell beállítani úgy, hogy csak ismerős lájkolhasson nyilvános posztot?
talán ez az?
Nyilvános bejegyzések értesítései
Értesítéseket kaphatsz, amikor követni kezdenek olyan emberek, akik nem az ismerőseid, és megosztják, kedvelik egy nyilvános bejegyzésedet, vagy hozzászólnak ahhoz.
én ezt eddig úgy értelmeztem, hogy ez kizárólkag az értesítésről szól, tehát mondjuk egy vadidegen továbbra is lájkolhat/diszlájkolhat, csak arról nem kapok értesítést a Fb-tól.
ezért ez eddig nyilvánosra volt állítva.
most átállítottam, h. csak ismerős.
ez akkor mit jelent pontosan?
köszi.
te meg miért írsz ide kommentet, ha nem a kérdésemre válaszolsz?!
ez is trollkodás, h. számonkérsz meg kioktatsz, miközben nem a kérdésemre válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!