A Facebook magától jelöli az ismerősöket? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szimplán rákattintok a szomszéd Jóska bá-ra, és automatikusan jelöli. Rohadt idegesítő. Jelszót változtattam, mindenhol kijelentkeztettem mindent. És így is csinálja. Mi ez, mit tegyek ellene?2023. máj. 12. 14:45
1/7 anonim válasza:
Nem nálad van a hiba.
Többeknél is ezt csinálja, nálam is. Nagyon gáz, de gondolom javítják majd.
2/7 anonim válasza:
Semmit. Várj türelmesen megoldják mai nap sok embernél jelentkezett ez a probléma. Többeközt nállam is.
3/7 anonim válasza:
Facebookal van valami tuti ,nálam is ugyanez megy ,botrány!!!!!
4/7 anonim válasza:
Most akartam kiírni a kérdést. Ugyanez a bajom. Én az exem profilját néztem meg és bejelölte a facebook... Ultra gáz vagyok.
5/7 anonim válasza:
Ma 16-an jelöltek ismerősnek!!!
Akkor ezért?
6/7 anonim válasza:
5. Ezért igen, de csak az jelöl be, aki rámegy a profilodra és megnézi az adatlapodat.
7/7 anonim válasza:
Mekkora lúzer vagyok, hogy engem még így sem jelölt be senki :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!