Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook kérdés,ki érti ezt?

Facebook kérdés,ki érti ezt?

Figyelt kérdés
Szóval,az egyik volt barátnőm több kamu profilt csinált a telómról és zaklatott valakit,aki jelentette és letiltotta a profilokat. Most ezzel a sráccal egy buliban én összeismerkedtem, beszélgettünk és szerettem volna üzenni neki messengeren,de nem engedi, mert a kamuprofilok miatt az én fiókom is korlátozva lett. Hogyan lehet megoldani ezt? Sürgősen üzennem kéne neki,de nem tudok. Próbáltam a tesóm telóján bejelentkezni,de a tiltás nem csak a telómra szólt. Látom a profilját,de üzenni vagy bejelölni nem tudom, és azt mondta hogy ha érdekel keressem meg messengeren. Nekem nagyon bejön és szeretnék kapcsolatban maradni vele,de nem találtam megoldást. Segítsetek légyszi
2023. máj. 12. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Hagyományos módokon? Telefon, email, személyes?

Az sincs kizárva, hogy nála vagy tiltva a kamu profilok miatt. Ha látod az adatlapját, hátha kint van az email címe.

Amúgy hogy tudnak sokan kamu profilt létrehozni, amikor elvileg nem lehet :)

Mostanában próbáltam. A regisztráció utolsó lépéseként kérte a személyimet szkennelve. Ezt át lehetett lépni, mondván, hogy ezt nem adom meg, az azonosítás más formáját választom. Ekkor kért rólam egy fotót. Feltöltöttem egy idegen ember képét. Közölte a FB, hogy ez nem én vagyok és ezt az e-mail címet tiltotta örökre.

2023. máj. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!