Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek az excsajok....

Mi a véleményetek az excsajok.hu-ról?

Figyelt kérdés
Sztem nagyon cink amit csinálnak,de hogy ez ellen nem tudnak semmit tenni a hatóságok!?Ha nagyon akarnák tuti le lehetne a csicskákat nyomozni!
2010. okt. 10. 12:49
1 2
 1/13 anonim válasza:
33%
Felkerültél, mi?:D
2010. okt. 10. 12:54
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem kell nyomozni... IP alapján meg stb. simán ki lehet nyomozni a tárhelyszolgáltatónál.

És büntetőjogilag nem ismétlem NEM!! követnek el semmit sem. Ők csak a szócsöve az ex pasiknak, és azt bezony megtehetik, akik felelősségre vonhatók azok az ex pasik akik beküldik a fényképet.

A napiszar, pedómaci, puruttya, netszar, subba...stb... Ők pedig nyilvános helyekről szedik a képeket... és mint tudjuk ha oda beregisztrálsz, akkor gyakorlatilag elfogadod a felhasználási feltételeket, miszerint, bárki megnézheti a képedidet, és nem csak az adott weboldalon hanem az egész neten.

2010. okt. 10. 12:57
 3/13 Kamuuu válasza:
Ezzel nem tudom mi a gond hogy kint vannak lehet hogy meg is érdemlik csak nem tudják magukról mind1 minden esetre van sok csunyaság...:@
2010. okt. 10. 13:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Na igen de a napiszar és társai az kicsit másabb kategoria,mert az inkább poénos!De azért az excsajokra kerülnek fel sztem olyan lányok is akik nem nagyon érdemlik meg,csak éppen kidobtak valakit!Biztos van olyan aki megérdemli,ezt nem vitatom,itt azon van a hangsúly,hogy oda azért kerülnek fel ártatlan lányok is,aki akár mondjuk a még munkát is elveszitheti ezért!Ennyi erővel,akkor minden második ember tőlthetne fel oda képeket,mert kidobta a csaja!
2010. okt. 10. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:

válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:57

jah csak ,h le van védve az IP címük.. -.-"

meg külföldi szolgáltatóra pakolták át a cuccost... -.-"

amúgy szerintem a szerkesztők elég szánalmas emberek lehetnek :DDD Gyáá.

2010. okt. 10. 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Lányok meg fogjátok tanulni hogy g*ecivel a fejeteken ne pózoljatok, ha nincs rólatok olyan kép amit szégyelnétek akkor nem is kell aggódni hogy felkerültök. Amúgy szerintem remek társadalom kritika:)
2010. okt. 10. 13:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Előzővel egyetértek. Nem kell meztelenül pózolni oszt akkor nem lesz mit feltenni.
2010. okt. 10. 13:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Na jó én ezt értem,meg egyet is értek valamilyen szinten,de ahhoz senkinek semmi köze hogy otthon a 4 fal között kinek a farkát szopja,vagy hogy kinek a ge.cije landol a fején!Mert akkor ennyi erővel ahogy már mondtam,minden második ember feltőlthetné a képet a párjáról,mert éppen már nem szereti és elhagyta!Sztem szánalmas az egész,mert most én is vagy akárki ki találhat egy légből kapott sztorit,aztán feltőlti a képeket!Amúgy meg miért ne vehetné fel videora?Sztem még jó pár csajnak landol g.eci a fején,és akkor mi van?Az nem jogositt senkit arra,hogy ezt nyilvánoságra hozza,még ha esetleg egy büdös k.urva akkor sem!
2010. okt. 10. 15:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Mind1 kitudják azt nyomozni, ki hol mit csinált, mit nézett meg stb. Védett IP? van olyan... de van elég egyedi ismertetőjele a gépednek hogy letudják nyomozni... Sokszor elfelejtik hogy az internet anonim hááát hogggyyyne... :S:S.. Nem nagyon. Jó példa erre pl.: lankártyád MAC címe, minden gépnek egyedi, még ha tök azonos kártyáról is van szó. első nemtom mennyi karakter, a gyártóról tartalmaz adatokat, mikor, hol...stb... aztán nem is beszélve hogy vissza tudják keresni, melyik boltba vitték... stb,stb,stb..

A társadalom-kritika pedig milyen igaz! A nagy szabadelvűségbe elveszik a becsület.

2010. okt. 10. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok az idióta... de soha nem fényképezném a csajomat, és azokról is megvan a véleményem aki engedi fényképezni magát. Szóval kettőn áll a vasár.

Engem sem érdekel ki mit csinál, meg hogy... felőlem rász*rhatnak a mellére és MZ lánccal szétverheti... csak tartsák a 4 fal között, a fénykép pedig már nem az....

2010. okt. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!