Mi a véleményetek az excsajok.hu-ról?
Nem kell nyomozni... IP alapján meg stb. simán ki lehet nyomozni a tárhelyszolgáltatónál.
És büntetőjogilag nem ismétlem NEM!! követnek el semmit sem. Ők csak a szócsöve az ex pasiknak, és azt bezony megtehetik, akik felelősségre vonhatók azok az ex pasik akik beküldik a fényképet.
A napiszar, pedómaci, puruttya, netszar, subba...stb... Ők pedig nyilvános helyekről szedik a képeket... és mint tudjuk ha oda beregisztrálsz, akkor gyakorlatilag elfogadod a felhasználási feltételeket, miszerint, bárki megnézheti a képedidet, és nem csak az adott weboldalon hanem az egész neten.
válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:57
jah csak ,h le van védve az IP címük.. -.-"
meg külföldi szolgáltatóra pakolták át a cuccost... -.-"
amúgy szerintem a szerkesztők elég szánalmas emberek lehetnek :DDD Gyáá.
Mind1 kitudják azt nyomozni, ki hol mit csinált, mit nézett meg stb. Védett IP? van olyan... de van elég egyedi ismertetőjele a gépednek hogy letudják nyomozni... Sokszor elfelejtik hogy az internet anonim hááát hogggyyyne... :S:S.. Nem nagyon. Jó példa erre pl.: lankártyád MAC címe, minden gépnek egyedi, még ha tök azonos kártyáról is van szó. első nemtom mennyi karakter, a gyártóról tartalmaz adatokat, mikor, hol...stb... aztán nem is beszélve hogy vissza tudják keresni, melyik boltba vitték... stb,stb,stb..
A társadalom-kritika pedig milyen igaz! A nagy szabadelvűségbe elveszik a becsület.
Lehet én vagyok az idióta... de soha nem fényképezném a csajomat, és azokról is megvan a véleményem aki engedi fényképezni magát. Szóval kettőn áll a vasár.
Engem sem érdekel ki mit csinál, meg hogy... felőlem rász*rhatnak a mellére és MZ lánccal szétverheti... csak tartsák a 4 fal között, a fénykép pedig már nem az....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!