Instagramon hogy lehet ezeket visszaállítani? (Olyan legyen mint korábban.)
Figyelt kérdés
1)
Egy ideje nem azt mutatja, hogy az én posztjaim vagy mások posztjai pl. 2022. 07. 16-án lettek közzétéve, hanem pl. hogy 44 hete.
2)
Hogy egy posztomat hányan lájkolták én meg tudtam korábban nézni, kiírta a számot egy szív jel mellett. Most csak a listát tudom pörgetni.
Ez tavaly, de szerintem még év elején is működött, de most azt vettem észre, hogy már nem látszik.
2023. máj. 12. 10:21
1/1 anonim válasza:
Az elsővel nem tudsz mit csinálni.
A másodiknál hogy érted, mások posztjainál nem látod? Azt akkor ők állították be, hogy a szám ne látszódjon, azzal te megint nem tudsz mit csinálni.
Ha a saját posztjaidról van szó, beállíthatod hogy látszódjanak a like számok vagy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!