Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook másnál se csinál...

Facebook másnál se csinál semmit, ha bejelent egy személyt vagy tartalmat?

Figyelt kérdés

Ritkán szoktam jelenteni, de eddig 99%-ban azt jött vissza, hogy nem megy ellen a szabályzattal (vagy semmi reakció). Pár percen belül jön általában, hogy köszönjük, megértjük, de nem megy ellen a szabályzatnak.

Most egy könyves csoportban osztott meg valaki egy videót, amin szamárpárzás volt, de igazából végig csak a péniszt mutatták, szóval elég egyértelműen nem egy oktató videó vagy hasonló. Nem igazán tudom elképzelni, hogy ez engedélyezett a szabályzatban.

Ritkán gyűlöletbeszédet szoktam, meg ha szembejön velem, akkor csalásokat. Pl. kommentben szokott ez menni, hogy csinálnak kamuprofilt és az adott oldal nevében írnak, hogy nyert a nyereményjátékon. Jelentem a kommentet, jelentem a profilt és semmi.

Azon már meg se lepődtem, hogy amikor egyszer egy eladó vert át (kaptam terméket, de dobhattam is kukába), ott is jelentettem az adásvételt, az eladót is, mert a név is kamu volt. Természetesen semmi nem történt. (Persze nekem módosítanom kellett a valódi nevemet, valószínű ékezetek miatt, mert szerintük ilyen név nem létezik)

Nagy ritkán megjelenik egy olyan gomb, valami olyasmi, hogy újrakérem a bírálatot. Gondolom, akkor valaki valóban ránéz, mert az az 1-2 alkalom, amikor volt ilyen opció, akkor végül mindig az jött vissza, hogy ja ez a tartalom tényleg nem oké. De nem tudom mi alapján jelenik meg nagyritkán ez a lehetőség, általában miért nincs.

2023. máj. 10. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy nagyhal ügyfélszolgálata se csinál semmit, ez nem újdonság. A játékokban is hiába jelented a csalókat, semmit sem csinálnak, ha az automata rendszer bannol ok nélkül akkor se. Megvizsgálni bármit is már túl nagy feladat nekik.
2023. máj. 10. 12:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Bárhol lehet írni a facebooknak? Vagy semmi ügyfélszolgálatuk sincs. Megpróbáltam módosítani a nevemet, hogy hátha most elfogadja ékezettel, de nem jutottam el odáig, mert ezt írja:

"Jelenleg nem tudod megváltoztatni a nevedet, mert az elmúlt 60 nap során már megváltoztattad…..

A legutóbbi névváltozásod ekkor volt: 2011. március 20." :D

2023. máj. 10. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!