Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a böngészőmmel és...

Mi történt a böngészőmmel és mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Chrome böngészőt használok és kb egy hónapja nem tudom használni a billentyűzetet a scroll sáv görgetéséhez. Korábban nem volt ilyen probléma, most viszont nem reagál rá semmit. Vagy pl ha a facebook van megnyitva és a billenytyűzettel görgetném lefelé az oldalt, akkor végiglépked az összes menüponton és max úgy halad le.Nagyon zavaró. Ezen kívül bárhová kattintok egy weboldalon, berak oda villogó kurzort.

Ezeket a hibákat mi okozhatja? Elvileg a böngésző frissítve van, a billentyűzetnek hibája nincs mert másképp hibátlanul működik.

2023. máj. 5. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

F7 billentyű benyomásra került.

F7 billentyűvel megnyomásával orvosolható

Vagy Chrome beállítások/Kisegítő lehetőségek/Oldalakon szövegkurzorral navigálhat.

2023. máj. 5. 12:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Te jó ég, erre nem is gondoltam volna hogy egy billenytyűnyire vagyok a megoldástól :D Köszönöm szépen! Pacsi!
2023. máj. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!