Facebookon, instán miért nem jelenik meg semmi amit megosztok?
Egy ideje észrevettem, hogy szinte negyedére csökkent facebookon is és instán is a lájkok, napon a megtekintések száma, szinte akárhová akármit felrakok semmi sem jelenik már meg.
Marketplacen van egy hirdetési profilom, hónapok óta nem vásárol senki mikor előtte még hóvégén is volt legalább 3-4 vásárlóm most meg még fizetéskor sincs egy sem, a hirdetés megtekintés hónapokkal ezelőtt mindig 2-3000 felett volt most maximum 250-300, 270 hirdetésnél…
Facebookon régebben legalább 200-an nézték a napom, most érdekes módon maximum 35-50 ember nézi meg.
Nem igazán szoktam feltölteni képet, 3-4 havonta 1-2-t maximum, most töltöttem fel profil és borítóképet hosszú idő óta, annyit készültem hozzá de lett rajta összesen 50 lajkom mikor régebben 150-200 felett volt..instan ugyanez.
Nem ez a legnagyobb gondom, csak egyszerűen foglalkoztat, hogy miért lehet ez.
Szerintetek?😕
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!