Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom ki törölni azt a...

Hogyan tudom ki törölni azt a Tiktokon amit "foryou"-ba ad ki?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő hogy egyfolytába csak meséket ad be meg a lolról videókat. 4 éve nem lolozok mesét úgy szintén soha se nézek mégis egyfolytába azokat dobálja be és hiába lépek rá hogy nem érdekel azért is erőszakosan 6000x beadja. Szeretem a vicces videókat, hülyeségeket pörgetni rajta mindig is azokat sziveztem be stb szóval nem is értem hogy állt át ezekre a hülyeségekre..

2023. máj. 1. 13:03
 1/9 anonim válasza:
84%
Hát pedig általában azt adja be a tiktok amely témára a legtöbbször rásziveztél.
2023. máj. 1. 13:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat akkor en nem az atlag vagyok :) koszonom szepen a nagyon hasznos valaszod zsenikem.
2023. máj. 1. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
45%

Zárd be, és töröld a "tárolóhely használat", "törölje az adatokat" "gyorsítótár törlése"

Így fríssül az algoritmus.

Továbbá keres rá, arra ami érdekel. Like sem muszáj, mert ha végignézel egy-két macskás,kutyás videót... Like nélkül is fog ilyet ajánlani, mert végignézted, tehát fontos, ha végignéztél, olyan amit érdekesnek gondoltál, de nem akarsz több ilyen tartalmú videót, mindenképpen nyomj rá "Nem érdekel"

2023. máj. 1. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Megvoltak ezek és rá nyomtam már több ezerszer és reflexből tovább pörgettem sose néztem végig ezért nem is értem miért ilyeneket dobál be. Inkább letöröltem ott ro.hadjon meg ahol van
2023. máj. 1. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Egyébként jól jártál. Nem akartam leírni milyen rosszul jársz, ha ott maradsz.

Teljesen értelmetlen, logikatlanul törlik a videóid. Játszák a nagy közösségi irányelvek lózungot, miközben élő adásban elégített ki egy illető kiskorúak előtt egyik ügyfelét.

Tehát szerencsés, vagy hogy már az elején megtudtál szabadulni a Tiktok-tól.

2023. máj. 1. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#3 ez totál hülyeség

töröld a fiókod és az alkalmazást is az eszközről. ne használd azt a káros alkalmazást.

2023. máj. 1. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Tiktok=rósz

Egyenesen felsőbbrendűnek érzik magukat egyesek, mer nem használnak tiktokot.

De azért YT Shortsot használnak :D

2023. aug. 11. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Nem használok azt sem ;)
2023. aug. 11. 18:14
 9/9 anonim válasza:
Egyébként ezt a foryou-t? meg hogy pusztuljonforyouba stb ezt ki talalta ki mi ez?
2024. jan. 20. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!