Hogyan juthat hozzá illetéktelen személy IWIW-en és Facebookon adatlapomhoz, belépő jelszavamhoz?
Figyelt kérdés
Egy rosszindulatú ismerősöm feltörte ezen a két helyen adatlapomat,és átírta nevemet mocskolódó formára.2010. okt. 9. 17:44
1/6 anonim válasza:
csak ha az emailcímedhez tartozó jelszót tudta vagy kitaláta akkor tudta ezt véghezvinni, lehet hogy a gépeden tárolva volt és megnézte egy segédprogrammal.
2/6 anonim válasza:
Keyloggerrel, azaz billentyűzetfigyelő programmal, vagy egyszerűen olyan a jelszavad amire rá lehet jönni józan ésszel és gondolkodással.
3/6 anonim válasza:
Ami azt illeti,vannak a neten olyan programok,amikkel fel lehet törni mások fiókjait szinte mindenre:
IWIW
MYVip
freemail
Kérdezd meg az ismerősöd hogy csinálta,progival vagy ki találta.Ha progival és nem olyan jó ismerősöd,simán fel tudod jelenteni.Az ilyesmi komolyabb "büncselekmény" mint egyesek gondolnák...
4/6 anonim válasza:
vszín, gyengusz volt a jelszavad
5/6 anonim válasza:
Én úgy jártam, hogy régebben (rövid ideig) fent voltam a Facebookon. Azóta viszont valami "G. J. És Gy." bitorolja egy másik email-címemet (nem az egykori regisztrálttal) és ezzel küldözget nekem meghívókat a Facebook rendszere, olyanok nevében, aki már szintén kiléptek onnan. Dühítő.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát) Hasznos volt, az aki "belepiszkált mindkettőbe jelenleg nem is itt él, a jelszavam valszínü gyenge-ill.gyengék voltak. Még annyi,hogy ha bejelentkezve maradok akkor beléphetett szerintetek? köszi a válaszaitokat. MONIKA
2010. okt. 10. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!