Milyen használt termékekre specializált weboldalak léteznek a vatera + jofogas-on kívül? - egy konkrét billentyűzetet keresek...
Pl. Hardverapró - írd be, hogy mit keresel ha nem találsz hirdetve.
Köszönöm!
Tudsz még más weboldalt is? Vagy más valaki tud?
Rengeteg hirdetőoldal van, nem tudom felsorolni az összeset mert listát gyártani sok idő. Úgy szoktam, hogy beírom a google keresőbe és az összes hirdetés minden találatát listázza.
Itt most ezt:
Rapoo E6100 HUN eladó
Vagy ha külföldi találatokat is akarok:
Rapoo E6100 HUN for sale
Meg szoktam nézni csak az ebay-en is, ha keresek valami ritkaságot. Nemzetközi keresésre több találat szokott jönni. Külföldi is árulhat magyar kiosztást. Vettem már magyar kiosztású billentyűzetet, vagy gombkészletet cseh és lengyel eladótól.
"Rengeteg hirdetőoldal van" - Az jó, én nem sokat ismerek. Külföldit is talán csak az eBay-t.
"Vettem már magyar kiosztású billentyűzetet, vagy gombkészletet cseh és lengyel eladótól." - Érdekes. Megjegyeztem ezt.
A keresési találatok többsége webshop és nem is mindig a konkrét terméket dobja ki. A webshop-ok pedig már nem árulják, mert kifutott termék.
Azt utálom, hogy vannak weboldalak, mint pl. vatera, ami a google keresőbe beírt találatra azt mondja, hogy van olyan az oldalán, rákattintok és semmi.
Egyébként a google keresőm valahogy le van butítva, mert összesen 30-50 találatot ad ki, és nincsen következő oldal lehetőség. Okostelefont használok, Huawei P8 Lite, android. Bár ezt már új kérdés formájában kell feltennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!