Hogyan tüntethetném el végre ezeket a hírfolyamonból?
A Facebook egyre több és egyre durvább tartalmú "Neked ajánlott" oldalakat dob fel nekem, amelyek tele vannak állatkínzással, durva sérülésekkel és sebekkel, balesetekkel, én meg nem győzöm elrejteni a bejegyzéseket és tiltani ezeket az oldalakat, mert nem bírja a lelkem. Soha az életbe nem kerestem rá ilyenekre, fogalmam sincs mi alapján dobja fel nekem ezeket, mert nem is reagálok rájuk.
Nemrég egy a Jó barátok sorozatról dobott fel rengeteg angol nyelvű ajánlott oldalt, fogalmam sincs miért, soha az életben nem néztem, nem kerestem rá. Ez utóbbiak szerencsére már valahogy eltűntek.
A szóban forgó ajánlott oldalakat hogyan tüntethetem el?
Ha telefonon, akkor sehogy.
Windowson pedig adblocker, adguard, vagy valamilyen bővítmény kell hozzá.
Minden reklámnál / ajánlott oldalnál rá lehet nyomni a 3 pöttyre és megmondani hogy nem akarsz ilyet látni. És attól a bizonyos oldaltól többet nem is fogsz. Reklámot gépen meg reklámblokkolóval (uBlock Origin) lehet blokkolni, reklámokat nem is látok FB-on.
Ennyit tudsz tenni. Egyébként hulladék az egész, szóval tökéletes így sem lesz. Blokkolsz nem tetsző oldalakat, de ez egy véget nem érő harc lesz.
4
Pontosan... ez a legfőbb baj. Mindig tiltom az oldalt, és a bejegyzés elrejtésére is rányomok. De jön egy másik nagyon hasonló oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!