Miközben a gugli kínlódik a Barddal amiből még mindig nem látszik semmi, Ilona Mászk szépen csendben beüzemelte a TruthGPT-t? Nem égő ez a guglinak?
"Miközben a gugli kínlódik a Barddal amiből még mindig nem látszik semmi"
Nem látszik semmi? Akkor mivel beszélgettem én az elmúlt egy hétben itt szerinted? [link]
Amúgy miért van az, hogy az ilyen szélsőjobbos idióták, mint elon és trump is mindig azzal jönnek, hogy az igazságot elhallgattatják? xd
"? Akkor mivel beszélgettem én az elmúlt egy hétben itt szerinted? "
"Bard isn’t currently supported in your country. Stay tuned!"
Hát ja, Látjuk.
"Nem túlzás ez, hogy beüzemelte? Inkább csak belengette a hírét."
Madárka....
" Viszont én nem Magyarországon élek, és itt működik, lehet használni"
ja értem világos. Tehát ott a ChatGPT ami kb É-Koreát leszámítva mindenütt elérhető a világon, és ott a Bard, ami az US-t és tán Kanadát leszámítva sehol sem elérhető (hacsak nem szarakodik az ember geolokációs VPN-es trükkökkel....) világos!
de TE, te aztán ott élsz ahol elérhető hát világos. és akkor máris a világ 7 milliárd emberéből 230 milliónak elérhető tök jó.... míg a másik teoretikusan mind a 7nek.... hát világos, nemde?
Jól értelmeztem?
"Bard is an experiment and may give inaccurate or inappropriate responses. You can help make Bard better by leaving feedback. Join the waitlist and try it for yourself."
Join the waitlist.... van még hozzászólás? Várom!
Ja és US lokáción vagyok ám (VPN)!
"l amiből még mindig nem látszik semmi", ez egyáltalán nem igaz, mert lehet használni."
HOL LEHET használni? HOL? MUtasd!! VÁROM!! HOL???
Újra megkérdezem : HOL??? HOL?? mutasd hol!
"Bard is an experiment and may give inaccurate or inappropriate responses. You can help make Bard better by leaving feedback. Join the waitlist and try it for yourself. "
HOL??? Na mutatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!