Csak szerintem volt az eddigi legjobb windows az xp?
Jó de feltolták akkor sokan Pentium 2, Pentium 3, meg AMD Duron procis gépekre. Jó hogy összefosta magát. Minden szaggatott rajta mint a dög.
Kb a SP2 -vel kezdődött nagyából kikupálódni az XP. Meg akkor már kezdték lecserélni az emberek ezeket a kövületeket legalább P4 -re, vagy AMD Athlon XP -ra.
Szerintem is.
Sajnos szándékosan lett kigolyózva. De ettől függetlenül baromi sok munkával ugyan, de teljes értékű rendszert lehet belőle faragni.
Eleinte én is nagyon ellene voltam az új Windows kiadásoknak, főleg mert nem csak szerintem, de mások szerint is a Vista sokkal rosszabb volt, mint az XP. Amikor kijött a Windows7, az is tele volt hibával, így az is erősítette a véleményem. Sokáig nem is használtam mást, csak XP-t. Később kijavították a Windows7-et, és rájöttem hogy sokkal jobb, mint az XP.
Csak megjegyzés képp, még mindig úgy gondolom, hogy a Vista rosszabb volt, mint az XP.
Most Windows11-et hasznalok (linux mellett), és nekem nagyon bevállt.
Elektromann-nak:
Nem csak szerinted.
Nem tudod, hogy mi volt a vicces véleményük az akkori felhasználóknak?
Windows Vista- Hasta la vista.
Kb fél órát xoptam vele, utána lezúztam, és ment vissza az XP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!