Nyertes1000 kérdése:
Azt szeretném, hogy amikor a Microsoft edgét megnyitom akkor a goolge chroom legyen a kezdőlapom. Ezt hol tudom beállítani ?
Figyelt kérdés
Mert eddig csak a címsort találtam meg.2023. ápr. 20. 07:38
1/10 anonim válasza:
A pc-nek a tálcájánál a keresőbe beírod hogy alapértelmezett, és ott. igaz énnekem akkor se sikerül, mert a chrome hiányzik :-/
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt szeretném, hogy a google legyen a kezdőlapom [link] ez helyett
2023. ápr. 20. 07:44
3/10 anonim válasza:
Egy böngésző nem lehet a kezdőlapod egy másik böngészőben. Amúgy meg használj rendes böngészőt az Edge helyett! (rendes böngésző = bármi más)
4/10 A kérdező kommentje:
Ennyi, köszönöm, mindegyik böngészőnek meg van a maga baja. Egyik se tökéletes.
2023. ápr. 20. 08:13
5/10 anonim válasza:
Igen, minden böngészőnek megvan a maga baja, de egyiknek sincs annyi baja, mint az Edge-nek :)
6/10 A kérdező kommentje:
Kinek mi tetszik, valaki a firefoxot gyülöli vagy épp a chromot, izlés kérdése.
2023. ápr. 20. 09:19
7/10 anonim válasza:
Kezdőlapot kell módosítani (le is írtad, csak nem kerestél rá):
(Google: edge kezdőlap, első találata)
8/10 A kérdező kommentje:
Már probáltam, nem segít, az mást állít be. Nekem az kell hogy mikor elinditom a google fogadjon. De ahogy írták lehet hogy nem lehet.
2023. ápr. 20. 17:59
9/10 anonim válasza:
Erről beszéltem. Ilyen alapfunkciót, mint a kezdőlap beállítása, csak a Micro$oft tud elrontani. Bármilyen normális böngészőben csont nélkül menne, sőt, talán még magadtól is megtalálnád.
10/10 anonim válasza:
Be lehet állítani egyedi kezdőlapot Edge-ben is, nem nagy művészet. Egyébként meg szerintem az egyik leghasználhatóbb böngésző jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!