Létezik olyan, hogy messengeren hívok valakit és azt nem jelzi ki neki?
Figyelt kérdés
Jó párszor előfordult már, hogy hívtam valakit messengeren és nála elmondása szerint nem jelzi ki a hívást! Azt mondja csak akkor tudja meg, hogy hívtam, mikor belép a beszélgetésünkbe!
Ez mitől lehet?
2023. ápr. 18. 10:03
11/12 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értem, én tudom hívni. És nálam olyan, mintha hívnám, van kicsörgés.... Csak nála nem jelzi a hívásomat, mert vagy nincs térerő neki, vagy le vagyok tiltva nála vagy kilépet a messengerből!? De akkor nálam miért hallani normál hívás, kicsengő hangot?
2023. ápr. 18. 13:50
12/12 qborka válasza:
Jelen! Nekem le van tiltva,hogy jelezzen a messenger. Ha hív valaki,azt csak akkor látom,ha megnyitom az alakmazást
Akinek fontos vagyok,az máshogy keres
Messenger meg csak úgy van 🙂 néha megnyitom és akkor látom,hogy írt vagy hívott valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!