Ha valaki letiltott Facebookon, fel fogja valaha oldani?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 09:31
11/21 anonim válasza:
Ez nem elektronikus kérdés, hanem emberi.
12/21 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint nincs gyereke, de ki tudja miket hazudozott.
2023. ápr. 18. 10:03
14/21 A kérdező kommentje:
Sose voltam vele gonosz, bármire kért, megtettem neki.
2023. ápr. 18. 10:08
15/21 anonim válasza:
Ha fel akarok szedni egy "buta" (leginkabb hiszékeny) libát akkor én se fogom megmondani neki,hogy 2 gyerekes családapa vagyok és Réka a feleségem.
Hitegetem kicsit,elhivom egy kakaóra ,sutizgetni. Kap egy ket ruhat. Elviszem a parkba es az autoba megabajgatom utana. Aztan tobbet nem keresem. Na kb plusz -minusz ez a tendencia. Es akkor jonnek ezek majd,hogy minden ferfi milyen szemet. Kicsit elrugaszkodtam a kerdestol,sry. Az irasom termeszetesen pusztan spekulacio :) Nem hordok lanyokat parkokba......mert házhoz jonnek :) :) :) na jo csak vicceltem. Házhoz se..."sajnos" :-(
16/21 A kérdező kommentje:
Mondta is, hogy ő egyszerű lelkeket keres.
2023. ápr. 18. 10:37
17/21 A kérdező kommentje:
És amikor megkérdeztem tőle kész tényekkel, hogy miért nem elérhető hétvégén, vagy hogy így mégis mit akar tőlem, mert az üzenetei nagyon bókolóak voltak, de nem mondta meg konkrétan a szándékait, hogy szeretőnek akar vagy szexpartnert keres, akkor közölte, hogy ez neki sok, ő egyszerű lelkeket keres. Bár ijesztő a többes szám, ezek szerint ő keres is, többeket, 49 éves létére.
2023. ápr. 18. 10:46
18/21 anonim válasza:
Te még hiszel a mesekben... Javaslom,hogy keress korban megfelelobb partnert es fedezzétek fel egyut a vilagot. Kiranduljatok sokat, jatszatok, sportoljatok, mozizzatok. Ne egy megkeseredett csaladapa karjaiba akarj kikotni aki el fog dobni egy ido utan ha rendezodott a hazassaga.
19/21 anonim válasza:
kérdezd meg a feleségét, ő miért nem :
"bármire kért, megtettem neki"
20/21 anonim válasza:
soha. 5 éve volt aki tiltólistán van, nem oldott fel azóta se xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!