Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni az indamail-...

Nem tudok belépni az indamail-es címemre, van, akinél működik?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mikortól is lesz fizetős, de eddig nem kaptam semmi olyat, hogy hogyan lehetne előfizetni, ezért gondolom, most még működnie kellene. Se gépen, se telón reggel óta nem lép be.
2023. ápr. 16. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet valamit csinálnak a háttérben.
2023. ápr. 16. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem csak nálad, minden Indás ismerősöm erre panaszkodik. Gyanítom, most állnak át a saját rendszerükre.
2023. ápr. 17. 08:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezért kár volt átvariálni, elég fos az új kinézet.
2023. máj. 3. 10:52
 4/5 Cordoba1 válasza:
100%
Nemcsak a kinézete fos, hanem a működése is. 2023.02.11. és 05.01. közötti beérkezett leveleim szőrén szálán eltűntek. Írtam nekik 02-án, türelmet kértek, azóta sincsenek meg. ÉS AZ ELSŐ PILLANATTÓL IDEGESÍTŐEN LASSÚ, erre ma kiírják, hogy a hétvégén átmeneti lassulás volt tapasztalható, de dolgoznak az ügyön! Ezért kellene havi 2.000,- Ft-ot fizetni???????
2023. máj. 8. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagy részét kitöröltem, ami fontos volt átküldtem gmail-re, de ami maradt, az nem tűnt el, egy helyről jön még oda email, hiába írattam át személyesen, most kénytelen vagyok újra bemenni. Fizetni amúgy se terveztem, de így nem is bánom, a régi felületet szerettem, ez az új nem tetszik.
2023. máj. 12. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!