"Guglin" és Facebookon a kétfaktoros hitelesitést mások tanácsára bekapcsoltam, ez tényleg meg akadályozza a belépést még akkor is ha valahogy megszereznék a jelszót?
Kérdező, nem kell mindent elhinni, amit egy multicég mond. A többit megírták a többiek. A FB a legkönnyebben hackelhető weboldalak közé tartozik a világon. A hackerek a legolcsóban azt törik fel, ha valaki megrendeli tőlük.
(Nem vettem részt ilyenben sose, csak elmondom, mi az igazság.)
#12 A Facebook pont annyira hackelhető, mint a Google, vagy a Microsoft fiókok. Ha béna jelszót használsz és fittyet hánysz a biztonságodra, akkor ne csodálkozz, ha érdekes dolgok jelennek meg a profilodon vagy random helyekről belépnek... Ha figyelsz a biztonságra és erős jelszót használsz, nem fognak feltörni, legalább is kicsi az esélye, ha pedig a 2FA is be van kapcsolva, akkor meg erősen konvergál a nullához.
Évek óta meg van adva a telefonszámom és általában nem szoktam scam hívásokat kapni. Legalább is nem többet, mint mielőtt megadtam.
Miután hozzáadtad a telefonod a 2fa hitelesítéshez töltsd le a 10 helyreállítási kódot a fiókból. Ha a telefon elveszne ki tud váltani a telefonos kódot. Másként akár ki is zárhatod magad saját fiókodból.
Szinte minden fiókban hasonlóan működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!