Ez a weboldal nekem nem működik szerintem?
Figyelt kérdés
Kicsit bugos én úgy érzem. Rámegyek a training részre fent, van egy csoportkép és az, hogy memberships. Letekerek akkor ott van, hogy see packages, lejjebb visz az oldalon és a cím, hogy Day pass and private sessions, viszont semmi nem jelenik meg, csak egy sötétített kép a háttérben egy ringről. Szerintem itt kéne egy táblázatnak vagy valaminek lennie, hogy mennyi az annyi. Ha még lejjebb tekerek, ott van, hogy privát csoportos profi edzés, pirossal, hogy see membership és ha rákattintok egyszerűen visszadob az oldal tetejére.
Rá tudnátok nézni, hogy ez csak nekem ilyen fos, vagy ti se találtok sehol árakat?
2023. ápr. 13. 14:47
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Én brave-t használok. Duckduckgo behozta rendesen viszont
2023. ápr. 13. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!