A cheatcore discord szerver biztonságos?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A Ch3atCore discord szerver megbízhatóságáról kérdeznék. A torrentek biztonságosak?2023. ápr. 9. 22:36
1/5 anonim válasza:
Lopásban nem tudunk segíteni. Csalásban sem.
3/5 Nyam2007 válasza:
Nekem nem volt bajom velük szobatársaknak se
4/5 anonim válasza:
Csalásokat, fiókokat, crackeket árusítanak, hirdetnek, ami illegális, vírusos lehet, bannolhatnak érte a játékból és sérti a Discord felhasználási feltételeit, tehát NEM biztonságos.
Jelentettem a szervert. Tegyétek meg ti is. Az ilyennek nincs helye a Discordon. Szerver ID: 911220624200974367
5/5 anonim válasza:
Szia! Én tagja voltam a szervernek, nem tudom, hogy még létezik-e egyáltalán, de ha igen akkor azt tudom mondani, hogy a játékokat amiket szedtek azok a [link] nevű oldalon vannak. ez egy orosz torrentező csapat, aki ezeket csinálják. Utána olvastam reddit, twitter, és valakinek tetszik, valakinek nem vagy vírust kapott (bár ezt nem hiszem). Én is használtam (Forza 5, red dead, eldenring, stb..) újabb címek is fent szoktak lenni. Ha torrent oldalakat akarsz keresni találsz annyit, mint égen a csillag (csak, hogy nagyobbakat említsek: Fitgirl Repack vagy Igruha) ezeket tudnám ajánlani. FONTOS, hogy javaslom az eredeti játékok megvételét és támogasd a készítőket, de persze azt is megértem, hogy nem akarsz kiadni 60 eurós kezdőárat az egyszerű játékért. Isten áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!