Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekomnál mekkora az esély...

Telekomnál mekkora az esély arra, hogy egy régi használt modemet kapunk bekötéskor? Részletesen lent.

Figyelt kérdés

Megrendeltúnk egy otthoni szolgáltatást internet+tv.

A cimünkön a legkisebb internet fut mert itt még a rézkábeles technologia van.

Sajnos elfelejtettük megkérdezni, hogy új vagy használt lesz mivel nem iptv-ről van szó.

Ez csupán azért érdekelne mert nen szeretnénk belenyúlni egy olyan modembe ami esetleg már használatban volt és lehet nem lesz folyamatosan müködőképes és folyamatosan hibát kellene bejelenteni.

2023. ápr. 9. 06:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sőt, örülne hogy nem cseszik teljesen szet a környezetet és felhasználják ami jó.
2023. ápr. 9. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
11# szarok a környezetre. A német megkapta újonnan én meg használjam a levetett szarjait, amikor ugyanannyit fizetek a netért? Ne csináljunk már magunkból másodrendű embert.
2023. ápr. 9. 16:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a segítséget, átgondolom visszamondjam-e a megrendelést.
2023. ápr. 9. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:

A többi szolgáltatónál is ugyanez van. Sőt..

De nem kötelező internetet használni, még mindig ott a Posta. :D

2023. ápr. 9. 17:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Hááát jelenleg egy Tp link MR100 4G routerben van egy multisim az úgy ahogy jó csak sztem lassú. Viszont kiszolgál mindent. A tv az MindigTv.

Telekomnál viszont olcsóbb lenne a net és a tv együtt. Csak hát ugye a kiszolgálasa ami kérdéses.

Egyenlőre megvan rendelve a szolgáltatás, de gondolkozom rajta visszamondjam-e vagy sem. Bizonytalan vagyok.

2023. ápr. 9. 18:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Haat jelenleg van egy 6 eves rollerem. Néha zotyog és kiesik a kereke de végülis kiszolgál.

Egy autó sofőrrel olcsóbb lenne, de mi van akkor ha a sofőr nem új kocsival jön hanem 1 évessel , ez tuti nem lesz olyan modern mint a roller

Hát fiam , neked a postagalamb is rossz lenne.

2023. ápr. 9. 19:05
 17/18 anonim válasza:

Ezeket a szolgáltatói routereket megéri felújítani?

Még a firmware reset vagy hasonló hiba esetén még érthető. De ha hardveres hiba van, akár csak a kondenzátorok kiszáradása, akkor megéri kiforrasztgatni és újakat belerakni?

2023. ápr. 25. 22:23
 18/18 anonim ***** válasza:

A szomszéd kocsiját megéri felújítatni? Hisz nem a tied.

Sőt a villanyoszlopokat is saját pénzből lecseréltetem amiken keresztül jön hozzám a vezeték.. Csak hogy új legyen. :DDD

2023. ápr. 25. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!