Telekomnál mekkora az esély arra, hogy egy régi használt modemet kapunk bekötéskor? Részletesen lent.
Megrendeltúnk egy otthoni szolgáltatást internet+tv.
A cimünkön a legkisebb internet fut mert itt még a rézkábeles technologia van.
Sajnos elfelejtettük megkérdezni, hogy új vagy használt lesz mivel nem iptv-ről van szó.
Ez csupán azért érdekelne mert nen szeretnénk belenyúlni egy olyan modembe ami esetleg már használatban volt és lehet nem lesz folyamatosan müködőképes és folyamatosan hibát kellene bejelenteni.
A többi szolgáltatónál is ugyanez van. Sőt..
De nem kötelező internetet használni, még mindig ott a Posta. :D
Hááát jelenleg egy Tp link MR100 4G routerben van egy multisim az úgy ahogy jó csak sztem lassú. Viszont kiszolgál mindent. A tv az MindigTv.
Telekomnál viszont olcsóbb lenne a net és a tv együtt. Csak hát ugye a kiszolgálasa ami kérdéses.
Egyenlőre megvan rendelve a szolgáltatás, de gondolkozom rajta visszamondjam-e vagy sem. Bizonytalan vagyok.
Haat jelenleg van egy 6 eves rollerem. Néha zotyog és kiesik a kereke de végülis kiszolgál.
Egy autó sofőrrel olcsóbb lenne, de mi van akkor ha a sofőr nem új kocsival jön hanem 1 évessel , ez tuti nem lesz olyan modern mint a roller
Hát fiam , neked a postagalamb is rossz lenne.
Ezeket a szolgáltatói routereket megéri felújítani?
Még a firmware reset vagy hasonló hiba esetén még érthető. De ha hardveres hiba van, akár csak a kondenzátorok kiszáradása, akkor megéri kiforrasztgatni és újakat belerakni?
A szomszéd kocsiját megéri felújítatni? Hisz nem a tied.
Sőt a villanyoszlopokat is saját pénzből lecseréltetem amiken keresztül jön hozzám a vezeték.. Csak hogy új legyen. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!