Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Yettel otthon net vagy Telekom...

Yettel otthon net vagy Telekom korlatlan nettel egy egy simet 4G routerbe helyezve gyorsabb a net?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a mobilnet lefedettségétől függ, ugyanis a Yettel otthonnete is a mobilnet lefedettségét használja, és a Telekom korlátlan nete is értelemszerűen a mobilnet lefedettséget használja. Így hát azt kell választani, amelyiknek jobb a lefedettsége. Jártam olyan helyen, ahol a Telekom letöltési sebessége 120 mbps volt, és a feltöltés pedig 60, most ezek csak hozzávetőleges számok, a Yettelé pedig 250 mbps, a feltöltés pedig 70 fölött. Próbáld ki, hogy melyik net gyorsabb egy feltöltőkártya segítségével a környékeden, és utána válassz.
2023. ápr. 8. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Az adatmennyiség szempontjából, főleg, ha rengeteget használod, a Telekom a nyerő, mivel az valóban korlátlan netet biztosít, a Yettel otthonnete pedig nem. Igaz, az is rengeteg, mert ha jól tudom 100 gb nappalra, és külön 500 gb éjszakára, de akkor is ott van az emberben az a gondolat, hogy mi van, ha elhasználódik :)
2023. ápr. 8. 07:11
 3/6 anonim válasza:

Ez nem igaz a címhez kötött Yettel Otthonnet is korlátlan.

A Telekom mobilhálózata pedig annyira túlterhelt hogy sok helyen lassú vagy akár akadozik is a mobilnet elérése.

2023. ápr. 9. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Telekom sebességben korlátozza a fájlcserét és a VPN-t, Yettelnél minden mehet maxon. Ez is lehet szempont.
2023. ápr. 11. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:

A Telekom mennyire korlátozza a torrentet, és a fájlcserét?

Most írtam ki kérdést arról, hogy hol tudok Yetteles SIM kártyát vásárolni, mert most Vodafone-os vagyok, de innen fejvesztve menekülni kell. De a Telekomot is nézegettem, de végül a Yettelre esett a választásom.

2023. ápr. 12. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Telekomnál a felére esett vissza a letöltési sebességem, a feltöltési sebesség maxon maradt.

Vodánál fájlcserét nem próbáltam, viszont időnként csak úgy megállt a net fél percekre, meg nem szakadt, csak leállt. Viszont ilyenkor a felhős feltöltéseim megszakadtak.

Yettelnél egyik problémát sem tapasztaltam, úgyhogy én is annál maradtam.

SIM kártyát postákon is lehet venni, meg Intersparban szokott lenni sok, lehet elég jó számokat is találni.

2023. ápr. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!