Yettel otthon net vagy Telekom korlatlan nettel egy egy
simet 4G routerbe helyezve gyorsabb a net?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 06:46
1/6 anonim válasza:
Ez a mobilnet lefedettségétől függ, ugyanis a Yettel otthonnete is a mobilnet lefedettségét használja, és a Telekom korlátlan nete is értelemszerűen a mobilnet lefedettséget használja. Így hát azt kell választani, amelyiknek jobb a lefedettsége. Jártam olyan helyen, ahol a Telekom letöltési sebessége 120 mbps volt, és a feltöltés pedig 60, most ezek csak hozzávetőleges számok, a Yettelé pedig 250 mbps, a feltöltés pedig 70 fölött. Próbáld ki, hogy melyik net gyorsabb egy feltöltőkártya segítségével a környékeden, és utána válassz.
2023. ápr. 8. 07:08
2/6 anonim válasza:
Az adatmennyiség szempontjából, főleg, ha rengeteget használod, a Telekom a nyerő, mivel az valóban korlátlan netet biztosít, a Yettel otthonnete pedig nem. Igaz, az is rengeteg, mert ha jól tudom 100 gb nappalra, és külön 500 gb éjszakára, de akkor is ott van az emberben az a gondolat, hogy mi van, ha elhasználódik :)
2023. ápr. 8. 07:11
3/6 anonim válasza:
Ez nem igaz a címhez kötött Yettel Otthonnet is korlátlan.
A Telekom mobilhálózata pedig annyira túlterhelt hogy sok helyen lassú vagy akár akadozik is a mobilnet elérése.
2023. ápr. 9. 21:39
4/6 anonim válasza:
Telekom sebességben korlátozza a fájlcserét és a VPN-t, Yettelnél minden mehet maxon. Ez is lehet szempont.
2023. ápr. 11. 14:06
5/6 anonim válasza:
A Telekom mennyire korlátozza a torrentet, és a fájlcserét?
Most írtam ki kérdést arról, hogy hol tudok Yetteles SIM kártyát vásárolni, mert most Vodafone-os vagyok, de innen fejvesztve menekülni kell. De a Telekomot is nézegettem, de végül a Yettelre esett a választásom.
2023. ápr. 12. 09:14
6/6 anonim válasza:
Telekomnál a felére esett vissza a letöltési sebességem, a feltöltési sebesség maxon maradt.
Vodánál fájlcserét nem próbáltam, viszont időnként csak úgy megállt a net fél percekre, meg nem szakadt, csak leállt. Viszont ilyenkor a felhős feltöltéseim megszakadtak.
Yettelnél egyik problémát sem tapasztaltam, úgyhogy én is annál maradtam.
SIM kártyát postákon is lehet venni, meg Intersparban szokott lenni sok, lehet elég jó számokat is találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!