Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Chrome (esetleg FF) böngészőbe...

Chrome (esetleg FF) böngészőben le lehet titlani a google keresőmotort, beágyazásoknál is? Hogyan?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 8. 00:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A célom az, hogy az embernek lehetősége van keresőmotort választani. Mi a fenének akarja folyton a gugli rámerőltetnie magát?? Van, amikor kell és van, amikor nem az kell nekem.

Ha random oldalt lehívok, legtöbb esetben semmi megjelölés, hogy az adott weboldal keresője melyik keresőmotort alkalmazza, a kulcs szó keresésénél. Na most, ha adott esetekben ideiglenesen le tudom tiltani a guglikeresőmotort, akkor automatikusan blokkoldik minden, akkoriban általam lehívott weboldalon a guglis kulcs szavas kereső, amelyről többnyire elve nem tudnánk, hogy az guglis volt. Azaz ha le tudom tiltani, akkor nem kell gondolatolvasónak lennem, melyik weboldal alkalmazza a guglit, beágyazva.

2023. ápr. 10. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz keresni, ne használd, mindegy, hogy melyik kereső hajtaná.
2023. ápr. 10. 22:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Pont az a lényeg, hogy időnként mással akarok keresni, de sokszor nem tudni, melyik keresőmotor van beépítve adott weboldalba.
2023. ápr. 10. 22:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Mással nem tudsz, ha ott az van. Miért nem teszik a Google, mit nem találsz még vele?
2023. ápr. 11. 10:32
 15/15 A kérdező kommentje:

Na de pont ez az, hogy sokszor nem tudni, hogy gulgi van-e ott... Számos weboldalon csak egy rubrikát látunk, hogy keresőmező, de fingom nincs, guglis keresőmotor-e, vagy valami más.

Nem szeretném kifejteni, miért kerülöm időnként a guglit, és csak eltérnénk a témától feleslegesen.

2023. ápr. 11. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!