Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebookomat szeretném...

A facebookomat szeretném visszaállitani,feltöltöm az igazolvány képemet ,de sose fogadják el ,azt irják "fényviszonyok,vagy képernyőkép vagy nem látszódnak az adatok" , ügygélszolgálatot nem találok a facebookhoz,hogy tudnám visszaszerezni fiókom?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
4%
Ki az a hlye, aki a legszemélyesebb adatait megosztja egy multicéggel az első vakkantásra? De őszintén! Miért olyan fontos neked egy amerikai multivállalat alkalmazása, hogy képes vagy a saját adataidat átadni nekik?
2023. ápr. 6. 06:05
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Vaku nélkül fényképezd, sima háttérvilágítással, gondolom nem ember hanem egy algoritmus elemzi a képet, és lehet az nem tudja emiatt az adatokat leolvasni róla.
2023. ápr. 6. 06:17
 3/15 anonim ***** válasza:
6%
2-es miért bíztatod adatátadásra? Azt ugye tudod, hogy a személyi igazolvány sokszorosítása, vagy az arra tett kísérlet csak hatósági személy számára engedélyezett, illetve fotó, videó megosztása is jogszabályokhoz kötött! Miért szólítod fel arra, hogy törvényt szegjen? Mocskos egy troll vagy!
2023. ápr. 6. 06:20
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Ki pontozta le az egyest? Teljesen igaza van.
2023. ápr. 6. 06:47
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
#4 jól van 4-es, tudjuk, hogy te vagy az 1-es és a 3-as is ;)
2023. ápr. 6. 06:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
kitakarhatod szigszalaggal a szemelyi szamodat azutan csinald a fotot,es ugy senki nem lopja el az adataidat, csak a neved es a fenykeped kell latszodjon, valassz sotet hatteret, ne legyen fenyvisszaverodes vagy arnyek a foton
2023. ápr. 6. 09:13
 7/15 NTBS ***** válasza:
Csinálj új fiókot.
2023. ápr. 6. 13:49
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek! A kötekedök kedvéért csak annyi,azért akarom/akartam visszaszerezni a facemat mert ezen tartom a kapcsolatot az otthoniakkal,családdal,barátokkal.

(De bárhogy is próbálom se hogy se fogadja el a fényképet ez elúszott nagy valószínűséggel)

2023. ápr. 6. 22:04
 9/15 anonim ***** válasza:
azert meg ne add fel, varj 7-10 napot addig ne probalkozz neken egyszer utanna visszaadta
2023. ápr. 7. 06:43
 10/15 anonim válasza:
Kérdező, nekem is így volt és nem hátulról kell megvilágítani, mint ahogy végül rájöttem, hanem elölről kell egy jó erős lámpát ráirányítani (persze, úgy, hogy a lámpa ne legyen benne a képben), akkor fogadja el megfelelő fényerősségnek. És akkor el is lehet küldeni. Nekem sikerült mind a személyi igazolványom, mind a jogsim elküldeni így, még várom a választ. De ha az is arra az emailcímre jön, amit a hacker megadott az én régi címem helyett, akkor az nem lesz valami jó (minden jelszóemlékeztetőt ő kap meg emiatt).
2023. júl. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!