Viber értesíti a másik felet arról hogy már én is viberes vagyok ha neke megvan az ő száma, de neki garantáltan nincs meg az enyém?
Kérdésem!
Ha felteszem a vibert (androidos) és engem hozzáférni a contact listemhez
- akkor az a személy aki benne van az én contact listemben, ugyanakkor én nem vagyok benne az övében (én ismerem őt, ő nem ismer engem)
kap értesítést arról hogy én is "viberes lettem"?
na és akkor hogy lehet az hogy X illetőnek megvolt az én számom, de nekem nem az övé és hoy regeltem a viberre 10 percre rá jött is az üzi tőle hogy na ello látom te is fenn vagy!
Hát honnan tudta hogy én is fenn vagyok, ha az én contactomban ő nem is volt benne? (míg az övében én igen)
"Az eredeti kérdésed arra vonatkozott, hogy a másiknak nincs meg a te számod. A 2. kommentedben viszont már azt írod, hogy pont fordítva volt. Utóbbi esetben jelzi neki."
Tehát akkor.
Konkretizáljunk.
Ahogy én is viberes lettem, mindenki , akinek megvan az én számom (tök8 nekem megvan-e az övé.... lehet sose hallottam az illetőről de a számom megvan neki...) az értesítést kap rólam hogy én is viberes lettem?
mert ha ez így van akkor azonnal törlöm magam!
"Ahogy én is viberes lettem, mindenki , akinek megvan az én számom (tök8 nekem megvan-e az övé.... lehet sose hallottam az illetőről de a számom megvan neki...) az értesítést kap rólam hogy én is viberes lettem?"
Igen, pontosan így van.
Szia, igen. Ahogy írták is már, ez sajnos pontosan így van.
Aki Viberes, és a szám amit használsz szerepel a névjegyzékében értesül róla, ha a te számod elérhetővé válik Viberen.
De ugyanez igaz a szolgáltató által újra kiadott telefonszámokra is, így fordulhat elő például, hogy egy régi (vagy már elhunyt) ismerős elmentett számával egy vadidegen jelenik meg a Viberes kontaktok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!