Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ajánl valakit a Facebook...

Miért ajánl valakit a Facebook ismerősnek?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy ban ilyen menüpont, hanem mikor értesítést küld, hogy "új ismerősnek ajánlásod van"

Ritkán fordul elő ilyen, de előfordul.

Viszont miért pont azokat az embereket dobja fel?

Illetve vajon mindkét félnek küld ilyet?

Mi a tapasztalatotok?

2023. ápr. 3. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Közös kapcsolódási pontok alapján. Ahogy azt már milliószor leírtuk.
2023. ápr. 3. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:

1#

Mik lehetnek azok a közös kapcsolódási pontok, ha mindössze egy közös ismerősünk van?

Vannak olyanok akikkel 100 feletti a közös ismerős, mégsem kaptam ilyen értesítést

2023. ápr. 3. 20:59
 3/5 anonim válasza:
Egy közös ismerős a kapcsolódási pont. Az alapján ajánlja :)
2023. ápr. 4. 06:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert profilt alkot rólad, amit "frissiteni" kell folyamatosan, különben a rólad gyűjtött adathalmaz nem lesz érdekes..

Lényegében mindennel kapcsolatban az érdeklődésedet vizsgálja, nameg persze dokumentálja!

Ez a "datafeed" a "bigDATA" mesterséges intelligenciának...

Szerintem már a sajtó meg a marketing ügynökségek is rég ösze vannak ezzel kapcspcsolva...

Tömegbefolyásolás mesterfokon ._.

2023. ápr. 4. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Az valami csökevény funkciója a Facebooknak és eléggé elhanyagolt, bugos is, nekem két év alatt egyszer csinálta akkor is egy totál random embert dobott be.

A rendes kit ismerhetek fül se teljesen korrekt, egy csomó olyan ember van azok között is akikhez az égvilágon semmi közöm, de ismerőseimnek se. Ezek glitch-ek, mikor nem tud mit magával kezdeni akkor jön a random emberek ajánlása.

2023. ápr. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!