Youtubon hogyan érhetem el a 4000óra nézési idôt és 1000Feliratkozót?
tudtok tanácsokat írni?
És Jó videoszerkesztő Progamokat is írhattok plusz videó ötleteket és hogy hogyan csináljam a videókat!
előre is köszi a válaszokat!
Hallod akkor már egyszerűbb ha csinálok egy csatornát, felfuttatom és utána odaadom neked nem? :D
Csinálj jó videókat amit néznek az emberek. Ennyi.
Openshot és Davinci resolve
Videót arról készíts ami érdekel és tudsz róla sokat és ésrdekeseket mutatni, beszélni. Manapság amikor egy délpesti panelproli, vagy egy békési elmebeteg is össze tud szedni több10ezer feliratkozót, már semmi sem lehetetlen!
De Pl milyen videókat csináljak hogy érdekeljék az emberek és nézzék Is?
Egyépként tegnap előtt egy random személyautót levideóztam oszt lett másnapra 1000megtekintő hihetetlen hogy mennyire ráérnek az emberek hogy egy random személyautót bámuljanak a semmibe:D
Kérdés:miért videózol?
De mondok egy tippet: marketing és csekkolj üzleti terv mintákat.
Ott olyan kérdések, témakörök vannak, amik jól jönnek. Némelyik pontja pedig elgondolkodtatja az embert.
Mi a csatorna célja, mit képvisel?
Személyiségedhez való-e vagy sem?
Stb.
Abból sose lesz siker, amit csak hajkurászásból csinál az ember és hosszú távon nem is nagyon fenntartható.
A program lehet akármi, felhasználó kezében válik minóségivé az ami.
Pl MS Paint-tel is vannak, akik komoly képeket alkotnak.
Én meg legutoljára a tóból kiszedett agyagból alkottam, mert rám jött a szobr@szkodhatnék. A turisták egyike megvette, mert tetszett neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!