Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lett olyan nagy divat a...

Miért lett olyan nagy divat a YouTube-on a rövid "shorts" videók ?

Figyelt kérdés

Tele van velük a YouTube, és pár nap alatt több tízmilliós nézettséget érnek el.

Kezd olyan lenni a YouTube, mint a TikTok 😞.

2023. márc. 27. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
A tiktok miért lett olyan nagy divat?
2023. márc. 27. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Próbálják tartani a versenyt a tiktokkal
2023. márc. 27. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Az emberek butulnak. Nincs 5-10 perc figyelmük egy témára. Futnak a következő content-re hogy megkapják a dopamine-t.
2023. márc. 27. 21:35
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Mert az emberek buták. #3-as jól írta.
2023. márc. 27. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

Nem feltétlenül buták.

Nem minden esetben szükséges 10-20-40 perces videókat készíteni egy témáról.

Én is azért szeretem, mert 1-2-3 perces videók vannak és sokkal emészthetőbbek így egyes témák, mint egy hosszú 20 perces videó.

2023. márc. 27. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Mert nem kell félórát nézned valamit, hanem félperces videókból megnézel 50-et és még mindig nem vagy fél óránál. Rövid, lényegre törő, sallangmentes.

Én szeretném ha a moziba is visszajönne a 60-90 perces filmek kora, mert ezek a 2-3 órás spagettisallangok eléggé nem dolgozó, élő embernek valóak. Ha nyugdíjas lennék és unnám a napom talán beleférne.

2023. márc. 27. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Miért lett nagy divat? Pont az utóbbi mondatodért. Mert napok alatt hihetetlen megtekintésszámokat generálnak. A videósok nyilván valóan szívesebben csinálnak csak egy egy perces videót, amire több megtekintés érkezik, mintha egy tízperceset készítenének, amiben nyilván több munka van, és távol sem nézik meg annyian, mint a shorts-t.
2023. márc. 28. 00:54
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Mert a fiatalok szellemi fogytosok, úgy élnek, mint a narkósok, gyors, minimális impulzusokat tudnak már csak dekódolni. Egy átlag fiatal figyelme mára 12-14 perc az után már nem tud koncentrálni! Ezért! Teljesen elkorcsosult ez a generáció a telefonnyomkodásban. Jöhet a nullázás!
2023. márc. 28. 06:42
 9/11 Revolúcióbiológus ***** válasza:
68%
Mert a YouTube nem akart beleesni abba a csapdába, mint a Facebook, hogy ölbetett kézzel nézi ahogy elboomeresedik a felhasználói közössége és Latabár Kálmán videók kerülnek a nézettségi listák élére. Inkább nyitott a fiatalok felé.
2023. márc. 28. 07:43
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
8: Negyvenhez közelebb állok, mint a harminchoz, de én is jobban szeretem a shortokat. Dolgozó emberként nekem nincsen 2 órám a süketelést hallgatni valami videóban/műsorban. Fél percben foglalja össze. Ha ez nem megy, akkor nem lényeges, csak süketelés.
2023. márc. 28. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!