Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan jelölök be facebookon...

Hogyan jelölök be facebookon embereket úgy, hogy nem is tudok róla?

Figyelt kérdés

Évek óta használom, de az utóbbi 2 hónapban rendszeresen kapok értesítőt, hogy xy elfogadta az ismerősnek jelölést, pedig nem jelöltem be. Néha teljesen idegenek jelölnek vissza, sosem hallottam róluk korábban, nem hogy bejelöltem. Ritkán használom az alkalmazást, inkább csak a messengert, ha használom, akkor sem mások profilját nézegetem, tehát nem igazán opció, hogy félrenyomtam.

Legutóbb egy nem túl kedves régi kolléganőmet ajánlotta fel a “kit ismerhetek”-nél, gyorsan tovább is görgettem, gondoltam magamban “na ezt aztán be nem jelölöm”, erre ma jött az értesítés, hogy visszajelölt :D nem lehet a facebookot letörölni és csak a messengert megtartani? Sajnos sok emberrel tartom ott a kapcsolatot, nem akarom teljesen letörölni, de azt sem szeretném ha olyanokat jelölne be akiket nagyon nem szeretnék

2023. márc. 25. 22:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez évek óta ilyen sajnos. Nem tudsz mit tenni vele, csak egy hibajelenség a sok közül.

A facebook önkényesen kezeli a profilodat, megszegve ezzel a saját adatvédelmi irányelveiket is..

2023. márc. 26. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!