Webáruházat kellene indítanom (a műszaki vagyok, nem az eladó). Melyik platformon lehet 200 000+ terméket képpel leírással csv-ből xlsből hasonlóból feltölteni?
Figyelt kérdés
Opencartot és egy fizetett szolgáltatóét néztük. Az Opencart-nál nem találtam beépített import lehetőséget.#webáruház #Sok cikkszám
2023. márc. 25. 10:08
1/2 anonim válasza:
Opencarthoz van xls import/export plugin, én azzal csináltam, bár az nem most volt, hanem 2018 környékén.
2/2 anonim válasza:
Ahhoz ismerni kellene a lista felépítését.
Számtalan megoldás van, 100% tökéletes nem biztos hogy lesz.
Mi egy prestashop-hoz egy programot használtunk, prestashopmanager
és ezzel szinkronizáltuk az adatbázist.
Ezzel kezeltük a termékeket, így nagyobb frissítés esetnén nem volt gond az adatbázis különbözettel se.
OC-t nem ismerem de biztos ott is van lehetőség, bármire.
Össze kell hangolni de ezt csak akkor tudod ha már van kiválasztott shop rendszered.
Vagy ha egyedi akkor a készítőnek kell figyelnie erre.
Ha több nagykertől kapsz listákat na akkor van némi "káosz", mindíg van manuális javítás/szerkesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!