Mi okozhat ilyen wifi problémát laptopnál?
Azt figyeltem meg (egy újabb és egy régebbi ASUS laptopnál is), hogy alvó állapotból bekapcsolva akár Win 10, akár Win 11, megbolondul a wifi, és egészen addig nem is áll helyre, amíg újra nem indítom a laptopot. A router biztos nem csinálhatja, mert más routernél is így viselkedtek. Driverből a legfrissebb verzió van feltelepítve, de próbáltam már azzal is, amit a rendszer magától felismer. Energiaellátási beállításoknál az van beállítva, hogy ne kapcsolja ki az eszközt energiamegtakarítás miatt, és elfogytak a tippjeim.
Találkoztatok már ilyennel? Ha igen, mi oldotta meg a problémát?
Sok esetben jól jön az altatás, és hát nem igazán hasznos, ha egy funkciót azért nem lehet használni, mert utána nem működik megfelelően a gép :D Mindenre van megoldás, és lehet, hogy valaki tud is rá valamit.
Az ASUS hanyagságát kiküszöbölve most azt csináltam, hogy manuálisan kerestem rá a wifi driverre (nem az oldalukon), és találtam egy aktuálisabbat, meglátjuk, mit mutat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!