Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Discordon véletlenül X-eltem...

Discordon véletlenül X-eltem egy fontos barát meghívót vagy mit( friend request), pedig elfogadnom kellett volna, és nem tudja mégegyszer elküldeni. Van valami megoldás, hogy visszavonjam és el tudjam fogadni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 21. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Küldj neki te barátkérelmet.
2023. márc. 21. 19:53
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem tudom a #-jét, ezért kellene egy más opció
2023. márc. 21. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nincs. Újra kell küldenie a kérelmet.
2023. márc. 21. 20:58
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 Hát az elég baj, na jó hát ha igy kellett lennie...
2023. márc. 21. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudod esetleg újra megkérdezni? Egyáltalán hol talált meg? Ha van közös szerver, megtalálod név alapján
2023. márc. 21. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
mondd neki küldje újra
2023. márc. 22. 06:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyszer talalkoztunk egy csapatban és leirtam neki az azonositom hogy majd bejelol és beszelgetunk és ennyi en meg jó hülye misseltem az elfogadást
2023. márc. 22. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha Steames játékot játszottatok, akkor Steamen a nevedre a közösség mellett vidd rá a kurzort, menj a barátok fülre, ott lesz egy olyan, hogy "akikkel nemrég játszottál". Ott láthatod a profilját és írhatsz a profiljára, hogy jelöljön be még egyszer.
2023. márc. 22. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!