Hogyan lehet elhárítani Vodafone Tv webes felületén a (WT 1807) videólejátszási hibát?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 10:10
1/7 anonim válasza:
sehogy
nem támogatja a laptop hdmi kábeles összeköttetését
2/7 anonim válasza:
Hol írta, hogy laptopot használ?
PC esetén az a lényeg, hogy a videokártya melyik kimenetét használod. A hiba arra utal, hogy VGA portot használsz.
Vagy ha laptop, akkor olyan laptopon használod, ami pl. azért nem támogatott, mert csak VGA kimenete van. A lényeg, hogy HDCP-kompatibilis legyen a forráseszköz és legyen minimum DVI vagy HDMI portja.
3/7 A kérdező kommentje:
Laptopon működik. A pc-m volt VGA porttal összekötve... Köszi!
2023. márc. 25. 16:03
4/7 anonim válasza:
Nem minden esetben ez okozza a WT1807 hibát. Nálam asztali PC (nem gagyi) HDMI-vel összekötve a monitorral, mégis folyamatosan WT1807 hisztizik, bármilyen böngészővel. Én is keresem a hiba okát, mert az ügyfélszolgálatos Mucikák "még csak nem is hallottak ilyen problémáról" :)
5/7 A kérdező kommentje:
#4 Lehet, hogy írnunk kellene nekik, mert nálam most már a laptopon se megy, pedig vettem egy újat. Esténként már nem tudom nézni, mert egyik csatornát se hozza!
2023. szept. 23. 05:03
6/7 anonim válasza:
Tudom, régi kérdés, de hátha valaki idetalál, mint én most.
Ha kikapcsolom az egyik (a másodlagos) monitort, akkor írja ezt a hibát.
Ahogy visszakapcsolom, engedi a lejátszást.
7/7 anonim válasza:
Én HDMI kábelt cseréltem, azóta remekül működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!