Tegnap este eltávolítottam az egyik táncos társamat az instagram követőim közül, ma reggelre viszont újra kéri a követési engedélyt. Hogy jött rá ilyen gyorsan, hogy eltávolítottam? Több 1000 embert követ pedig.
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 07:41
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, beszéld meg vele a problémát személyesen: miért távolítottad el, mi volt az oka.
A ki nem beszélt problémák csak feszükltségeket eredményeznek.
2/3 P.O.C. válasza:
Micsoda "problémái" vannak egyeseknek. :D Komolyan nem teljesen mindegy? Drágább lesz úgy a kenyér? Ha annyira akar követni úgyis megtalálja a módját, max csinál egy kamuprofilt.
3/3 anonim válasza:
Itt az a probléma, hogy "huh azt hittem nem kap értesítést róla és sunyiban megoldhatom"/"honnan értesült róla ilyen gyorsan", meg eléggé feltételezhetően a "mit gondolhat most" is ott van.
Megbeszéléssel orvosolható, persze sokan nem akarnak konfliktussal szembenézni és őszintén kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!