Hogy tudom 2 használatban levő ingyenes email fiókóm adatait átmenteni ?
Indamail ill citromailról van szó. Gmailra szeretném átmenteni az összes levelezéseimet.
Sajnos a Gyakori kérdése + Facebbok is az érintettek között van !
Outsider idős ember vagyok.
Köszönöm,ha próbálsz segíteni..
A regisztrált fiókokat tovább lehet használni, elég csak átírni a profilbeállításokban az e-mail címet egy másikra (utána már azt fogja kérni belépéskor).
A levelek beimportálása a Gmail fiókba már valamivel bonyolultabb (az sem biztos, hogy hozzáfér a Citromail vagy Inda tartalmakhoz). Itt egy leírás róla, a "csak a régi üzenetek letöltése" szakaszban:
Az alábbi topik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
#2 és #4-es hozzászólásában javasoltunk pár lehetőséget a levelek letöltésére/exportálására.
Én regisztráltam egy Mailbox.hu email címet. Azon beállítottam, hogy töltse le a Citromail leveleket. Automatikusan letölti óránként, már nem kell belépnem a Citromailbe.
1. Mailbox.hu belépés (előtte ingyenes csomag regisztráció)
2. Beállítások menü
3. Email-ek letöltése menüpont
4. Jobboldalt fent a + jelre, a Létrehozás ikonra kattintás
5. Beírni a Citromail szerver adatait
- protokoll: én hagytam úgy, ahogy van (IMAP)
- szerverhosztnév: imap.citromail.hu
- felhasználónév: a Citromail-es email címed, pl. agyaggalamb72@citromail.hu
- jelszó: a Citromail levelezőhöz használt jelszó
- letöltések gyakorisága: 60 perc
- Minden email letöltése: BE
- SSL használata. BE
- Engedélyezés: BE
Úgy tűnik a " továbbítás " jó megoldás.
Átnézem a leveleket, ami fontos átküldöm.
Remélem az nem lesz előfizetős...
Azt nem értem ha nem fizetek elő, törlik... Vagyis, ha én nem akarok reklámmentes fiókot, az legyen az én bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!