Fizetosse teszik az indamailt, nem akarok elofizetni, de pl. az ugyfelkapumrol is odajonnek emailek,mit csinaljak?
A facebookom is indamailes jelszoval van regisztralva, bar gondolom ennek nincs jelentosege . Viszont az ilyen hivatalosabb sz*rjaimrol mindig odakaptam az uzeneteket. Mi a fenét csinaljak. At lehet allitani hogy masik emailemre jojjenek a dolgok?
Itt a cikk rola: [link]
A facebookomat erinteni fogja ez vajon? Vagy ugyanugy be fogok tudni lepni az indamailes jelszoval attol fuggetlenul h mar nem hasznalom magat az indamail fiokom?
fb on nem lehet emailt valtoztatni nem?
Dehogynem lehet.
Egesz addig tudod hasznalni az indamail-es belepesedet, amig egyszer el nem felejted a jelszot, mert akkor mar nem lesz hova kuldeni az emlekeztetot.
Gmail-d biztos van hisz ha androidos a telód akkor kell hozzá.
Minden oldalon ahol indamailt használtál írd át pl a gmail-s emailedre,
gmailed remélem .com végződésű?
"indamailes jelszoval van regisztralva, bar gondolom ennek nincs jelentosege ."
Nos, ennyi ésszel mit is várna az ember.
Így elég csak azt az 1 jelszót megtudni és az összes oldalra beléphetnek vele.
Ehhez csak gratulálni tudok.
Átregisztrálsz valami másik - léehetőleg kulturáltabb és stabilabb - szolgáltatásra. Nem, nem a Freemailre.
Mondjuk GMail, Outlook, Yahoo Mail, AOL Mail, Zoho Mail, Protonmail, stb...
Milyen kedves emberek vannak itt….
Van gmailem. A fontosabb helyekre atirtam, hogy odakuldjék mostantol az emaileket.
A facebookomnal a bejelentkezesnel hasznalom azt az emailt, mivel 2009 ben regisztraltam FB-ra. Ott nem tudom atjavitani h ne azzal kelljen belépnem… (?)
De, ott is át tudod írni.
Egyébként pedig akik az #5. válaszomat lepontozták, kérem, árulják el, hogy mit vélnek benne hibásnak! Hadd tanuljak én is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!