Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan lehet Onlyfans-os...

Honnan lehet Onlyfans-os magyar csajokat halászni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Honnan/hogyan lehet Onlyfans-os magyar csajokat halászni? Közösségi oldalakról? Továbbá hogy működik az előfizetés? 1 hónapra fizetek elő az oldalon és ez idő alatt bármelyik csajszi képeit, videóit meg tudom nézni, vagy külön külön fizetni kell minden csajnak? Ja és csak bankkártyával lehet fizetni? Paypal-al vagy hasonló netes alkalmazással esetleg? Bocsi a sok kérdésért, előre is köszönöm a válaszokat.

2023. márc. 5. 17:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az oldal csak egy felület a tartalomgyártónak. Amelyik tartalomkészítő anyagát látni akarod, arra fizetsz csak elő, nincs egy összevont általános hozzáférés mindenhez (és még az árak sem egyformák). Bankkártya adatokat kell megadni fizetéskor.

Az oldal belső keresőjéhez konkrét neveket kell tudni, enélkül esetleg külső oldalak tudnak profiladat alapján keresni. Az persze nem biztos, hogy egy magyar felhasználó majd magyarnak állítja be magát (és még régiókorlátozás is létezik, hogy ne találd meg őket könnyen). Van ilyen regionális kereső: hubite.com

2023. márc. 5. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Twitter tele van a ribikkel.
2023. márc. 5. 17:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Főleg magyar csajok érdekelnének, munkámból kifolyólag is ismerek rengeteg manöken csajt akik valószínűleg az Onlyfans-on is fent vannak, kíváncsi vagyok hátha ráakadok egy-kettőre :D Akkor a paypal vagy netes fizetés kilőve? Csetelni/beszélgetni is lehet a csajszikkal?
2023. márc. 5. 17:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj fel a twitterre ott hirdetik az onlyfans oldalukat a rihék.
2023. márc. 5. 17:25
 5/15 A kérdező kommentje:
Rihék :D
2023. márc. 5. 17:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Azok nem?:)Riherongyok.
2023. márc. 5. 17:37
 7/15 A kérdező kommentje:
Azok de tetszett a rövidítés :D Badoon fenn vagyok, de ott az összes az Instagram nevét adja meg sajnos, ott megn em nagyon hirdetik.
2023. márc. 5. 17:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az OF viszont nem társkereső, sem randioldal hanem eladási platform. Biztos van aki hajlandó beszélgetni is, de nem ezért vannak ott.
2023. márc. 5. 18:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Persze világos, csak azért kérdeztem hogy esetleg beszélni velük a részletekről. Nem tudom hogyan kell ajánlatot tenni vagy hogyan alakulnak ki a tarifák.
2023. márc. 5. 18:11
 10/15 A kérdező kommentje:
És a bankkártyáról hogy veszi le a pénzt? Mit ír megjegyzésnek, hivatkozásnak? Csak hogy le ne bukjak az asszony előtt :D
2023. márc. 5. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!