Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan app, amivel lehet...

Van olyan app, amivel lehet letölteni a YouTube-ról mobilra?

Figyelt kérdés

2023. márc. 2. 21:03
 1/4 Mr. V. ***** válasza:

1DM+ (idm.internet.download.manager.plus) jelenleg a 15.6-os verzió az aktuális.

Részben magyar, részben angol, de eddig mindenhonnan mindent le tudott tölteni. Tube esetében több lehetőséget is felajánl (a különböző felbontások miatt).

Nem egyszerű a kezelése, de ha egyszer rájön az ember, már semmit nem néz online, akadozva, hanem letölti.

2023. márc. 2. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a NewPipe-ot használom: [link]

Alapvetően nem csak letöltő, hanem komplett Youtube app alternatíva, de én csak töltésre használom. Egyszer kell beállítani hova mentsen (ha máshova akarod), aztán a gyári Youtube appból megosztod a letöltendő videót, kiválasztod a NewPipe-ot, felugró ablak előjön azzal hogy milyen minőségben töltsön, leokézod, eltűnik és tölti is.

2023. márc. 3. 04:20
 3/4 anonim válasza:
Én a ytb-playert ajánlom (parancssoros) meg lehet hallgatni és letölteni. Csak api-kulcs kell hozzá.
2023. márc. 3. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Androidon parancssort használni? Meg API kulcsot beállítani? Hááát, akinek ehhez kedve van hozzá, az tegye. Bár tudtommal yt-dlp működik Androidon is, akkor már azt. De inkább NewPipe vagy valami más letöltő app.
2023. márc. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!