Hogy csinálta a csajom hogy a messenger azt mutatta hogy egész este elérhető?
Ha már úgy is szakítottál vele, akkor nem mindegy?
Amúgy lehet, hogy tényleg bealudt, a telefonon úgy maradt a Messenger, és akkor azt jelezte, hogy elérhető. Vagy a Facebook maradt úgy. Bármi egyéb oka lehet, a nagyim is nyitva hagyta a Facebook alkalmazást, ami a háttérben futott, ő a kertben ügyködött, a telefonja a nappaliban volt az asztalon már legalább 3 órája, a Messenger pedig azt mutatta, hogy elérhető.
Képzeld, egyik éjjel jópár óráig nem tudtam aludni és - bár nem Messenger-ben de más chat-alkalmazásban - néztem ki érhető el.
Egyik családtagom egész éjjel elérhető volt, közben meg aludt.
Manapság ilyen félreértésektől hemzseg a net.
Ha én feloldva hgyom a telómat, belépve a Messenger-be, majd elalszom, engem is elérhetőnek fog mutatni.
Számos netes alkalmazás csinálja, hogy hiába lépsz ki belőle, elérhetőnek mutat.
Kérdező: bár ez nem az a kategória, de a problémákat megbeszélni érdemes.
Te kreáltál egy elképzelést, elgondolást, ez alapján cselekedtél, holott a valóság teljesen más lehet, ahogy előző válaszokból is láthatod.
#7:
Ez biztos ilyen netes dolog, amikor is ha már ránézel egy másik ember Facebookjára, akkor már meg is van csalva az illető. A szakítás pedig a letiltásban ki is merül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!