Airbnb-n akartam kérdezni egy hirdetőtől, és ezt írt aki, ha megadtam a telefonszámomat, nem tudok tovább menni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
"This verification method is not currently supported in your location. Please try another method."
A rendszer kérte hogy verifikáljak, ezt írta ki, de nem látom hol lehetne mást választani, nem tudok sehogy tovább menni.
2023. márc. 2. 01:12
1/3 A kérdező kommentje:
Ráadásul kábé egy órával ezelőtt már kérdeztem egy másik hirdetőtől és akkor SMS-ben küldött már egy kódot, akkor működött, választ is kaptam. Nem értem ezt a dolgot.
2023. márc. 2. 01:12
2/3 anonim válasza:
Elég egyértelmű a fent említett szöveg azt mondja, hogy abban az országban ahol vagy, ez nem megoldható.
3/3 A kérdező kommentje:
Értek angolul!
A kérdésm az, hogy hol kell verifikálni nem SMS-el, mert ebben az ablakban nem ajánlotta fel, és sehol nem találtam.
A másik, hogy egy órával ezeleőtt verifikáltam SMS-el és akkor elfogadta.
2023. márc. 2. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!